- 1 üveg pezsgő
- 1 üveg bor
- gyümölcsök:
- 3 narancs
- 2 körte
- 1 kisebb ananász
- 1 piros alma
- 1 zöld alma
- 2 citrom
- A gyümölcsöket megpucoljuk, feldaraboljuk és egy nagy edénybe tesszük.
- A gyümölcsökre öntjük a bort és a pezsgőt, jól összekeverjük és 1-2 napig állni hagyjuk.
- Szilveszterkor pezsgőspoharakban kínáljuk.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- A pezsgő és a bor lehet édes, száraz, fehér, rosé, variálhatjuk abszolút ízlés szerint. Ugyanúgy a gyümölcsöket is választhatjuk tetszés szerint.
- Ötletek más fajta bólékhoz: itt
- Ötletek más fajta bólékhoz: itt
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése