- 1 l házi natúr paradicsomlé
- olaj
- 2 ek liszt
- só
- őrölt bors
- betűtészta
- A lisztből és olajból rántást készítünk. Ehhez egyből a paradicsomléből adunk, vigyázva, hogy ne legyen csomós. Kicsinként adjuk hozzá a paradicsomlét, folyamatosan kavargatva.
- Ha túl sűrűnek találjuk, adhatunk hozzá vizet. (Én kb 2-3 dl adtam hozzá.)
- Fűszerezzük sóval és frissen őrölt borssal.
- Amikor felfőtt, hozzáadjuk a betűtésztát és készre főzzük.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Ezt a levest csak sóval és borssal szoktam fűszerezni, sem zöldfűszereket, sem cukrot nem adok hozzá, bár tudom, hogy sokan ezekkel készítik. Én így szeretem. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése