Hozzávalók:
- 4 tojás sárgája
- 1 tojás
- 15 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 2 dl tej
- 1 sütőpor
- liszt, amennyit felvesz
- 1 üveg magozott meggy
- hab:
- 4 tojás fehérje
- 20 dkg cukor
Elkészítés:
- A 4 tojássárgáját és 1 egy egész tojást a margarinnal és cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet és a sütőport, majd hozzáadjuk annyi lisztet, amennyit felvesz.
- Sütőporos tepsibe öntjük a tésztát és a magozott meggyet rárakjuk a tetejére, sütni kezdjük.
- Közben a habot felverjük, hozzáadjuk a cukrot és a majdnem megsült sütemény tetejére kenjük, majd visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése