Hozzávalók:
- 20 dkg (durum) gnocchetti
- 20 dkg darált hús (bármilyen lehet)
- 1 közepes vöröshagyma
- (kókusz)olaj
- 1 nagy sárgarépa
- 1 maréknyi koktélparadicsom
- karfiol - néhány rózsa
- brokkoli - néhány rózsa
- 1-2 dl paradicsomlé
- só
- őrölt bors
- kis csokor petrezselyemzöld
- Egy edényben sós vizet forralunk, amikor fő, beleöntjük a gnocchettit és készre főzzük.
- A brokkolit és karfiolt előfőzzük.
- A vöröshagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és egy nagyobb serpenyőben megdinszteljük kókuszolajon.
- Hozzáadjuk a darált húst.
- Közben megtisztítjuk a sárgarépát és feldaraboljuk, ezt is a serpenyőbe öntjük.
- Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a paradicsomlét és hozzáadjuk a paradicsomszemeket, valamint az előfőzött brokkolit és karfiolt. Néha megkavarjuk.
- Amikor majdnem elkészült, hozzáadjuk az időközben megfőtt és leszűrt gnocchettit valamint az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ha szükséges, még fűszerezhetjük is.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Ha színes étel kerül a tányérba, vidámabb az evés is. :) Használjunk minél többféle zöldséget kreatívan!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése