Hozzávalók:
Elkészítés:
- 720 ml-es üvegenként 3 dl felöntőlevet kell készíteni.
- Kíváncsiságból kipróbáltam jó húsos kápia paprikával is a receptet.
- piros pritaminpaprika (gogos)
- babérlevél
- szemes feketebors
- ecet
- olaj
- cukor
- só
Elkészítés:
- A paprikákat megmostam, kicsumáztam, 4-6 darabba vágtam méretüktől függően.
- Úgy raktam az üvegbe, hogy egymásra borítottam őket, minél több férjen.
- Minden üvegbe raktam babérlevelet és egy mokkáskanálnyi szemes borsot.
- A levét az alábbi összetétellel készítettem:
- 1 l víz
- 1 dl ecet
- 0.5 dl olaj
- 1 ek jódmentes só
- 0.5 ek cukor
- 720 ml-es üvegenként 3 dl felöntőlevet kell készíteni.
- Kíváncsiságból kipróbáltam jó húsos kápia paprikával is a receptet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése