- 130 g vagdalthús (kis konzerv)
- 140 g tejföl (kis pohár)
- pár kanálnyi kukoricakonzerv
- só
- bors
- egyéb fűszerek ízlés szerint
- reszelt sajt
- A hozzávalókat a sajt kivételével összekeverjük, ízlés szerint kihagyhatunk valamit vagy egyébbel is gazdagíthatjuk.
- Kenyérszeletekre kenjük a szendvicskrémet és a sütőben 180 fokon addig sütjük, míg pirulni kezd. Ekkor kivesszük, megszórjuk reszelt sajttal és visszatoljuk annyi időre, hogy a sajt jól ráolvadjon.
- Frissen, melegen fogyasztjuk.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Tipikus gyors vacsora, mely az otthon fellelhető maradékokból összedobható, avagy ha az sincs, akkor kallódó madárlátta konzervekből. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése