- 0.5 kg kelkáposzta
- 1 nagyobb burgonya
- 1 kis hagyma
- 2 ek liszt
- olaj
- só
- bors
- paprika
- kömény
Elkészítés:
- A kelkáposztát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Feltesszük főni annyi vízzel, ami majdnem ellepi.
- Megpucoljuk a burgonyát és apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk a kelkáposztához, együtt főzzük tovább.
- Fűszerezzük ízlés szerint a következőkkel: só, bors, paprika, kömény (aki szereti, fokhagymát is tehet bele).
- Amikor a burgonya és kelkáposzta már nagyjából megfőtt, hagymás rántást készítünk (olaj, hagyma, liszt), hozzáadjuk a káposztához, ellenőrizzük a fűszerezést, majd készre főzzük.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Fasírttal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése