Hozzávalók (4 adag):
- 2 tonhal konzerv (320 g)
- 1 vöröshagyma
- 1 sárgarépa
- 3 uborka
- 1 kisebb csillagtök
- 2 paradicsom
- 1 fél paprika (csípős is lehet)
- étolaj
- só
- őrölt bors
- bazsalikom
- 300 g tészta
Elkészítés:
- Az apró kockákra vágott vöröshagymát pirítsuk meg kevés étolajon.
- Adjuk hozzá a felkarikázott sárgarépát.
- A tonhal olajából öntsünk bele, majd adjuk hozzá a felkarikázott uborkát, felkockázott csillagtököt, a paradicsom- és paprikadarabokat.
- Fűszerezzük, adjuk hozzá a tonhalat, kavarjuk össze és fedjük le, hogy párolódjon. Figyeljünk, hogy a ragunk összetevői ne puhuljanak el teljesen.
- Közben főzzük ki a tésztát.
- Végül a leszűrt tésztát és a ragut keverjük össze vagy tálaljuk a ragut a tésztára halmozva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése