2015. március 18., szerda

Gombás rántotta libatojásból


Hozzávalók (2 személyre):
  • 3 libatojás
  • 6 kisebb csiperkegomba
  • 1 fél hagyma
  • kevés libazsír 
  • őrölt bors
Elkészítés:
  1. A hagymát apró kockákra vágjuk és egy serpenyőben kevés libazsíron üvegesre pirítjuk.
  2. A gombának csak a kalapjait használjuk fel, megpucoljuk és szeletekre vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához és együtt pirítjuk tovább.
  3. Amikor a gomba kissé már összeesett, fűszerezhetjük sóval, borssal.
  4. Közben a tojásokat egy villával kicsit felverjük, fűszerezzük és serpenyőbe öntjük, fakanállal kevergetve kemény rántottát sütünk.
  5. Friss zöldségekkel tálaljuk.




Megjegyzések, tapasztalatok:
- A képen a libatojás mellett M-es méretű tyúktojás látható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése