Hozzávalók (2 személyre):
- 3 libatojás
- 6 kisebb csiperkegomba
- 1 fél hagyma
- kevés libazsír
- só
- őrölt bors
- A hagymát apró kockákra vágjuk és egy serpenyőben kevés libazsíron üvegesre pirítjuk.
- A gombának csak a kalapjait használjuk fel, megpucoljuk és szeletekre vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához és együtt pirítjuk tovább.
- Amikor a gomba kissé már összeesett, fűszerezhetjük sóval, borssal.
- Közben a tojásokat egy villával kicsit felverjük, fűszerezzük és serpenyőbe öntjük, fakanállal kevergetve kemény rántottát sütünk.
- Friss zöldségekkel tálaljuk.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- A képen a libatojás mellett M-es méretű tyúktojás látható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése