2014. március 9., vasárnap

Télbúcsúztató citrusmix




Hozzávalók:
  • narancs
  • vérnarancs
  • pink grapefruit
  • fehér grapefruit
  • mandarin
  • cékla
  • sárgarépa

Elkészítés:
  1. A citrusokat félbe vágjuk és kifacsarjuk.
  2. Ha van gyümölcs-centrifugánk, akkor megpucoljuk a gyümölcsöket, a céklát és a sárgarépát, majd a centrifugába rakjuk. 
  3. Frissen fogyasszuk.


 




Megjegyzések, tapasztalatok:
- Ha csak citrusokat préselünk, akkor vigyázzunk arra, hogy ne legyen túl savanyú vagy keserű az italunk. (pl grapefruittól)
- A cékla és sárgarépa nemcsak színesebbé varázsolja az italt, hanem ellensúlyozza a citrusok savasságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése