- Almás zabkása
- Cukordinnyés kölescsoda
- Egzotikus zabkása
- Epres zabkása
- Fahéjas narancsos zabkása
- Mangós-sárgabarackos zabkása
- Pudingos tejbegríz
- Sütőtökös zabkása
- Tejbeköles
- Tejberizs
- Almás omlett
- Bundáskenyér
- Fekete lencsés omlett
- Gombás rántotta libatojásból
- Hagymás libavér salátával
- Omlett-tekercs
Szendvicskrémek
Előételek
Levesek
- Brokkolis zöldségleves quinoával
- Céklás burgonyakrémleves
- Csicseriborsóleves
- Csirkeraguleves cipóban
- Fácán húsleves
- Gyöngytyúk húsleves
- Hajdinás sárgarépaleves
- Karalábéleves húsgombóccal
- Karácsonyi húsleves csillagokkal
- Karfiolleves
- Káposztaleves
- Legényfogó leves
- Lencseleves
- Márton napi libaleves
- Mediterrán lencseleves
- Narancsos-almás-zelleres spárgakrémleves
- Narancsos vörös lencse leves
- Nyers leves
- Nyírségi gombócleves
- Őszibarack krémleves
- Palócleves
- Paradicsomleves betűtésztával
- Szedres őszibarackleves
- Szlovén krumplis gombaleves
- Tejfölös karfiolleves
- Tejszínes kukoricaleves
- Zöldborsó leves
- Zöldségkrémleves (brokkoli-karfiol-sárgarépa)
- Ájult imám (Imam bayildi) avagy török fahéjas-mandulás töltött padlizsán
- Batyuban sült húsgolyó
- Birsalmás csirkemell kardamomos rizzsel
- Cassoulet
- Céklás palacsinta
- Cukkinis rakott penne
- Csirkemellbe bújtatott zöldspárga bacon köntösben, tejfölös rozmaringos burgonyával és salátával
- Csirkés cukkinilepény
- Citromos, lazacos, mascarponés tészta
- Édesburgonyás cukkinis csicseriborsós ragu
- Főtt füstölt marhanyelv sült céklával
- Fűszeres rakott zöldség
- Fűszeres sült karaj
- Gnocchetti gazdagon
- Grillezett camambert wokos zöldségekkel és rozmaringos steak burgonyával
- Házi nyúl vadasan
- Kacsamáj salátával
- Kanadai lencseragu
- Karamellizált hagymás birsalmás kacsamell gerslivel és gránátalmával
- Kelkáposztás-húsos palacsinta
- Krémes parmezános polenta pirított balzsamecetes kelbimbóval
- Kukoricás-brokkolis csirke
- Lecsó
- Lecsó (rizses)
- Lencsés-gerslis egytálétel
- Ludaskása
- Maki sushi
- Mexikói chilis bab
- Narancsos töltött kacsa
- Padlizsánragu
- Paradicsomos-kolbászos-gombás tészta
- Pizzoccheri - hagyományos recept
- Rakott krumpli - magyarosan
- Rakott patisszon
- Rakott zelleres csicsóka
- Ratatouille - francia lecsó
- Rántott zöld paradicsom
- Rozmaringos kacsamell vörösboros körtével
- Sajtos-sonkás hústorta
- Sajtos, tejfölös tészta
- Sajtszószos tészta
- Serpenyős csirkecomb póréhagymával és ciderrel
- Sült libacomb almás-hagymás szósszal, borban párolt vöröskáposztával és pirított hagymás burgonyával
- Sült zöldséges, tojásos üvegtészta wokban pirított csirkecsíkokkal
- Sütőtökös tészta
- Székelykáposzta
- Színes rakott karfiol
- Tejfölös gomba tésztával
- Tejfölös kacsazúza-pörkölt masnitésztával
- Tökmagolajban pácolt csirkemell zöldséges barna rizzsel
- Töltött fácán
- Töltött Hokkaido-tök
- Töltött libanyak
- Töltött padlizsán
- Töltött paradicsom
Halak
Pizzák és quiche-k
Főzelékek
- Kelbimbó főzelék
- Kelkáposzta főzelék
- Paradicsomos csicseriborsófőzelék
- Paradicsomos káposzta
- Sárgaborsó főzelék sonkachips-szel és pirított újhagyma karikákkal
- Sárgarépa főzelék
- Zöldborsófőzelék
- Csicseriborsó fasírt
- Gombafejfújt
- Karfiolfelfújt lila és narancssárga karfiolból
- Krumplifasírt
- Krumplis rétes
- Zellerfasírt
- Zöldségfelfújt
Köretek
- Kurkumás burgonyasült zöldbabbal
- Mandulás sárgarépa
- Mángoldos burgonyapüré
- Parmezános burgonyapüré
- Párolt vöröskáposzta
- Sült cékla
- Sült zeller
- Vajas, tejfölös pagodakarfiol
- Zellerrizs
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése