2014. június 24., kedd

Málnahab


Hozzávalók 2 személyre:
  • 2 tojás fehérje
  • (nyírfa)cukor ízlés szerint
  • 2 marék málna
Elkészítés:
  1. A tojás fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a (nyírfa)cukrot és tovább verjük a habot.
  2. Amikor elkészült, beleöntjük a megmosott málnát és addig verjük tovább a habot, amíg teljesen elvegyül a gyümölcs a habban.
  3. Kis tálakba adagoljuk és málnával díszítjük.
  4. Ha van rá idő, félórára tegyük hűtőbe, de frissen is nagyon finom.



Megjegyzések, tapasztalatok:
- Személyenként 1 tojás fehérjét és 1 marék málnát lehet számolni, de nyugodtan tehetünk bele több gyümölcsöt is.
- 5 perc alatt elkészülő közkedvelt desszert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése