2014. június 1., vasárnap

Epres túró-desszert


Hozzávalók:
  • 250 g félzsíros tehéntúró
  • 1 ek nyírfacukor (ízlés szerint édesíthetjük mással is)
  • 150 g eper
Elkészítés:
  1. Az epreket mossuk meg, csumázzuk ki és 1/3-át tegyük félre.
  2. A többi epret a nyírfacukorral és túróval tegyük turmixgépbe és alaposan turmixoljuk össze.
  3. A félretett epreket daraboljuk fel, majd a túrókrémet és az eperdarabokat rétegezzük pohárba. 
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Bizonyára már előttem is kitalálták ezt a végtelenül egyszerű és nagyon finom desszertet. Én csak azt tudtam, hogy epret és túrót szeretnék enni és ezek találkozása egyszerűen mennyeire sikeredett! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése