2014. április 15., kedd

Gnocchetti gazdagon



Hozzávalók:
  • 20 dkg (durum) gnocchetti
  • 20 dkg darált hús (bármilyen lehet)
  • 1 közepes vöröshagyma
  • (kókusz)olaj
  • 1 nagy sárgarépa
  • 1 maréknyi koktélparadicsom
  • karfiol - néhány rózsa
  • brokkoli - néhány rózsa
  • 1-2 dl paradicsomlé
  • őrölt bors
  • kis csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
  1. Egy edényben sós vizet forralunk, amikor fő, beleöntjük a gnocchettit és készre főzzük.
  2. A brokkolit és karfiolt előfőzzük.
  3. A vöröshagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és egy nagyobb serpenyőben megdinszteljük kókuszolajon.
  4. Hozzáadjuk a darált húst.
  5. Közben megtisztítjuk a sárgarépát és feldaraboljuk, ezt is a serpenyőbe öntjük.
  6. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a paradicsomlét és hozzáadjuk a paradicsomszemeket, valamint az előfőzött brokkolit és karfiolt. Néha megkavarjuk.
  7. Amikor majdnem elkészült, hozzáadjuk az időközben megfőtt és leszűrt gnocchettit valamint az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ha szükséges, még fűszerezhetjük is.



Megjegyzések, tapasztalatok:
- Ha színes étel kerül a tányérba, vidámabb az evés is. :) Használjunk minél többféle zöldséget kreatívan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése