2016. augusztus 24., szerda

Melegszendvicskrém

Hozzávalók:
  • 130 g vagdalthús (kis konzerv)
  • 140 g tejföl (kis pohár)
  • pár kanálnyi kukoricakonzerv
  • só 
  • bors
  • egyéb fűszerek ízlés szerint
  • reszelt sajt
Elkészítés:
  1. A hozzávalókat a sajt kivételével összekeverjük, ízlés szerint kihagyhatunk valamit vagy egyébbel is gazdagíthatjuk.
  2. Kenyérszeletekre kenjük a szendvicskrémet és a sütőben 180 fokon addig sütjük, míg pirulni kezd. Ekkor kivesszük, megszórjuk reszelt sajttal és visszatoljuk annyi időre, hogy a sajt jól ráolvadjon.
  3. Frissen, melegen fogyasztjuk.






Megjegyzések, tapasztalatok:
-  Tipikus gyors vacsora, mely az otthon fellelhető maradékokból összedobható, avagy ha az sincs, akkor kallódó madárlátta konzervekből. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése