2014. július 13., vasárnap

Tonhalas tésztasaláta



Hozzávalók (2 személyre):
  • 200 g durum fussili (orsótészta)
  • 160 g tonhal (natúr lében)
  • 1 konzerv kukorica
  • 1 nagyobb piros paprika (kaliforniai vagy kápia)
  • 1 citrom
Elkészítés:
  1. Megfőzzük a tésztát sós vízben.
  2. A paprikát megmossuk, kivágjuk a magházát és apró kockákra vágjuk.
  3. A leszűrt tésztát hideg vízzel átöblítjük, ezzel lehűtjük. Hozzáadjuk a paprika-kockákat, a kukoricát és a tonhalat, majd ráfacsarjuk a citrom levét.
  4. Jól összeforgatjuk és tálalhatjuk is, de behűtve még finomabb, mert összeérnek az ízek.

Megjegyzések, tapasztalatok:
- Nagyon gyorsan elkészül és finom.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése