2015. július 29., szerda

Tonhalas csillagtök-ragu tésztával


Hozzávalók (4 adag):
  • 2 tonhal konzerv (320 g)
  • 1 vöröshagyma
  • 1 sárgarépa
  • 3 uborka
  • 1 kisebb csillagtök
  • 2 paradicsom
  • 1 fél paprika (csípős is lehet)
  • étolaj
  • őrölt bors
  • bazsalikom
  • 300 g tészta

Elkészítés:
  1. Az apró kockákra vágott vöröshagymát pirítsuk meg kevés étolajon.
  2. Adjuk hozzá a felkarikázott sárgarépát.
  3. A tonhal olajából öntsünk bele, majd adjuk hozzá a felkarikázott uborkát, felkockázott csillagtököt, a paradicsom- és paprikadarabokat.
  4. Fűszerezzük, adjuk hozzá a tonhalat, kavarjuk össze és fedjük le, hogy párolódjon. Figyeljünk, hogy a ragunk összetevői ne puhuljanak el teljesen.
  5. Közben főzzük ki a tésztát.
  6. Végül a leszűrt tésztát és a ragut keverjük össze vagy tálaljuk a ragut a tésztára halmozva.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése